Nytårsfortsæt? Få dans i livet hos Radich & Holde!

Har du også et nytårsfortsæt, der siger, at du skal røre dig noget mere i det nye år? Og har du svært ved bare at kaste dig ud på dansegulvet, når musikken spiller? Lad dig ikke begrænse af, at du ikke kender alle de rigtige trin, for nu kan du nemlig lære dem på bare 12 uger.

Måske har du fulgt med i Vild med Dans og har set, hvor sjovt det er at danse. Med Radich & Holde’s unikke undervisningskoncept: ’Dans-i-livet’ og deres 20 års danseskoleerfaring, er der garanti for et fantastisk møde med dansen.

Der er begynderhold mandage 20:00-20:50 og torsdage 19:10-20:00 fra uge 6 (3.-6. februar). Holdene danser parallelt og du kan frit flexe mellem dem.

Begynderholdene er for dig uden danseerfaring eller meget lidt kendskab til dans, og undervisningen foregår derfor i et tempo, hvor alle kan følge med. Har du lidt erfaring med dansen, er der mange forskellige øvede hold at vælge imellem.

Se det fulde program på FB eller her på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Du har naturligvis gratis prøvetimer, indtil du finder det perfekte hold, men tilmelding er vigtig, da holdene hurtigt bliver fyldte.