Få dans-i-livet hos Radich & Holde!

Få dans-i-livet hos Radich & Holde!

Vi er klar til endnu en skøn dansesæson – og klar til at give alle vores dansere ’dans-i-livet’.

”Vores ambition er at udvikle mennesker, og vi gør det ved at give dem dans-i-livet”, siger Susanne Radich-Holde og fortsætter: ”Vores aktive erhvervskarriere gør at vi ikke skal leve af dansen, men vi vælger den aktivt til, fordi den giver os helt fantastiske oplevelser i og med livet. Og dét vil vi gerne give videre til andre”.

Med unik stemning og atmosfære, kombineret med høj faglighed, er Radich & Holde noget helt specielt. ”Vi hører tit, at vi virkelig mærker vores elever med særligt nærvær, glæde og personligt engagement”, siger Frank Radich-Holde.

Der er VILD MED DANS begynderhold mandage 20-20:50 og torsdage 19:10-20:00 fra uge 6 (3.-6. februar) – og du kan frit flexe mellem de to hold. Derudover tilbydes forskellige øvede hold, børnedans samt latin for solo-dansere.

Se det fulde program på FB eller her på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Du har naturligvis gratis prøvetimer, indtil du finder det perfekte hold, men tilmelding er vigtig, da holdene hurtigt bliver fyldte.