Få ’dans-i-livet’ af de bedste!

Få ’dans-i-livet’ af de bedste!

Frank & Susanne Radich-Holde står bag den succesfulde danseskole i Århus, der er kendetegnet ved højest faglighed og unik atmosfære.

Frank & Susannes har vundet 10 danske guldmedaljer inklusiv det danske mesterskab for professionelle tre år i træk. De har også tilegnet sig den højeste international uddannelse indenfor danseinstruktion og bedømmelse, og har dømt et utal af turneringer herunder flere VM og EM’er. De er derfor garanter for ekstrem høj kvalitet i undervisningen – uanset om det er på begynder- eller konkurrencehold.

Deres selvudviklede koncept: ’dans-i-livet’ sikrer en helt unik atmosfære. ”Konceptet blev født tilbage i 1999, men siden har vi forfinet det ved bl.a. at inddrage erfaringer fra vores aktive erhvervskarrierer. Her har vi opøvet særlige empatiske og kommunikative kompetencer, som giver en danseundervisningen en ekstra dimension”, siger Susanne.

Lyder det som et sted, hvor du kunne have lyst til at kridte danseskoene og få ‘dans-i-livet’?

Der er opstart på VILD MED DANS begynder og øvede hold fra uge 6 (3.-6. februar).

Se det fulde program på FB eller her på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Du har naturligvis gratis prøvetimer, indtil du finder det perfekte hold, men tilmelding er vigtig, da holdene hurtigt bliver fyldte