Fantastisk opstart på alle Vild med Dans hold

Fantastisk opstart på alle Vild med Dans hold

Hold nu op en fantastisk start på dansesæsonen hos Radich & Holde – Dans i Livet.

Første opstartsuge på alle Vild med Dans-holdene er gået over al forventning med masser af nye dansere og stort set fyldte hold over hele linjen.

“Det er SÅ livsbekræftende at kunne give alle dansere dans-i-livet”, siger Susanne Radich-Holde og fortsætter: “Og det varmer virkeligt mit hjerte at se, hvordan næsten alle vores dansere bare kommer igen sæson efter sæson for at få mere dans-i-livet. Det er fantastisk!”

Nåede du ikke med i første opstartsuge? Fortvivl ikke da du stadig har muligheden i den kommende uge – bare kontakt Radich & Holde på mail eller mobil, så finder vi sammen en løsning, uanset om du har egen partner eller ej😀😀