Undervisning af andre danselærere

Undervisning af andre danselærere

Frank og Susanne underviser ikke kun danseelever, de underviser også andre danselærere. Det har de gjort i mange år og senest i Århus for en større gruppe af danselærere med egne dansesteder fordelt over hele landet.

Danselærerne mødes for at blive opkvalificeret, og de vælger Frank og Susanne for at være sikre på, at de får de nyeste trin, lærer de nyeste undervisningsteknikker samt kender de nyeste trends i dansen. Derudover er Frank og Susannes det sikre valg, når det kommer til pædagogik, struktur og formidlingsevner.

“Det er fedt at dele ud af vores erfaringer og høre om, hvordan instruktørerne bruger den viden, de får i deres egen undervisning. Der er ingen tvivl om, at det trækker flere elever til i lokalområderne”, siger Frank.

Frank og Susanne nyder at undervise andre instruktører, da det kræver “lidt mere” og samtidig giver nogle gode dialoger og erfaringsudvekslinger. Det er ‘dans-i-livet’, når det er bedst:-)