Forskerne er enige – Dans er godt på mange måder :-)

Forskerne er enige – Dans er godt på mange måder :-)

Forskerne er enige!
Dans gør, at du lever længere, bliver gladere og har mere energi. Denne artikel forklarer, hvad dans gør for din krop, dine muskler og din hjerne.

Dans gør dig disciplineret, koordineret og fleksibel. Du får god kropsholdning og stærke muskler. At du lærer at kontrollere din vejrtrækning.
Dans holder også din hjerne aktiv, fordi du skal integrere rigtig mange forskellige ting på samme tid – bevæge dine arme, ben og hoved den rigtige vej og i takt til musikken.
Du skal holde øje med de andre på dansegulvet og undgå at støde sammen med dem. Du skal huske dine trin. Alt det får din hjerne til at udvikle flere celler og et større hippocampus. Det hjælper dig til at forebygge glemsomhed og generel kognitiv nedgang.
Desuden bevarer du din balance. Dansere falder sjældent, når de bliver ældre. Derfor undgår de hospitalet og lever længere. Og så er dans socialt, da du danser med en partner og på hold med andre. Dans løfter dit humør, så du fx undgår depressioner.

Skynd dig at kontakte Radich & Holde og hør hvilke muligheder du har for at få en af de sidste ledige pladser på de populære VILD MED DANS begynder eller øvede

Læs artiklen her: https://tinybuddha.com/blog/scientists-recommend-dancing-get-fit-live-longer/?fbclid=IwAR1lhoyHW7oRyyrPp_mdwsDfEBeNMbilKikzGNQeYMrbloGD7_L–RIIRiw