Suveræn dominans af Radich & Holde – igen!

Suveræn dominans af Radich & Holde – igen!

I søndags blev Jysk-Fynsk mesterskab afholdt i Ry hallerne, og Radich & Holdes konkurrencedansere mødte talstærkt op. Efter turnering stod det helt klart: Radich & Holde er den altdominerede danseskole i Jylland, når det kommer til standard-dans for voksne.

”Vi må jo indrømme, at det gik super godt igen i år. Vi stillede med 6 par, og de satte sig på stort set alle de væsentligste medaljer i voksenrækkerne”, siger Frank Radich stolt over danseskolens fornemme præstation.

Det blev til følgende resultater: Voksne Star: Guld: Peter & Helena

Voksne Konkurrence: Sølv: Jesper & Mie Bronze: Anders & Betina

Voksen Talent: Guld: Mick & Mette Sølv: Hans-Peter & Suzanna

Ynglinge Konkurrence: Sølv: Rasmus – Kristine