DM i Silkeborg

DM i Silkeborg

Konkurrenceparrene fortsætter med at hente medaljer og finalepladser ved prestigefyldte danseturneringere.

I weekenden blev Danmarksmesterskaberne afholdt i Danmarks Sportsdanserforbund, der i anledning af deres 50 års jubilæum, havde arrangeret en weekend med alle tre Danmarksmesterskaber – i standard, i latin og i 10-dans (både standard og latin).

Mesterskaberne blev afholdt i Arena Midt ved Silkeborg, og Radich & Holde havde to toppar med, som begge klarede sig flot.

Ynglingeparret Sergey & Cassandra deltog i alle tre Danmarksmesterskaber og vandt sølv i både standard og 10-dans samt bronze i latin. Bronzemedaljen udløste samtidig en deltagelse ved Europamesterskaber, der afholdes i Moldavien den 20. april.

Voksenparret Sasha & Mie fik en flot og velfortjent 4. plads i standard-kategorien. Parret har de seneste år rykket én plads frem ved hvert Danmarksmesterskab og er derfor stærke medalje-kandidater ved næste års mesterskab. Sasha & Mie har udviklet sig enormt igennem hård og målrettet træning, og de er også allerede nu rejst videre til næste turnering, som de danser i weekenden i Rusland.