Få dans-i-livet hos Radich & Holde!

Få dans-i-livet hos Radich & Holde!

Få dans-i-livet hos Radich & Holde!

Vi er klar til endnu en skøn dansesæson, hvor vi endnu engang vil give vores dansere ”dans-i-livet”.

”Vores ambition er basalt set at udvikle mennesker, og det gør vi ved at give folk dans-i-livet”, siger Susanne og fortsætter: ”Vi har en normal erhvervskarriere og skal derfor ikke leve af dansen, men vi vælger den aktivt til, fordi den giver os nogle fantastiske oplevelser i og med livet”.

Med unik stemning og atmosfære, kombineret med høj faglighed, er Radich & Holde noget helt specielt. ”Vi hører tit, at vi virkelig mærker vores elever med særligt nærvær, glæde og personligt engagement”, siger Frank.

Der er VILD MED DANS begynderhold tirsdage kl. 20.30-21.30 og torsdage kl. 17.30-18.30 fra uge 37 (9.-10. september) – og du kan frit flexe mellem de to hold. Derudover tilbydes forskellige øvede hold, børnedans samt latin for solo-dansere.

Reserver plads på www.dansilivet.dk