Derfor er dans også godt:

Derfor er dans også godt:

Vi har selvfølgelig altid vidst, at der er masser af positive effekter ved at have dans-i-livet. Det mærker vi på os selv og på vores dansere. 

Forskningen bliver også mere og mere skarp på dokumentationen af de positive effekter. Ofte er det effekten på kroppens og hjernens fysik, der fokuseres på. Men andre gange er det de mere psykologiske og sociale elementer, der dokumenteres.

Eksempelvis gør denne artikel det klart, at forskningen har vist at dans sammen med andre (pardans) stimulerer de sociale relationer til andre mennesker: https://www.avisen.dk/dans-dig-til-en-sund-og-glad-hjerne_5…

Vi står altid klar til at give DIG dans-i-livet med vores helt unikke undervisningskoncept, der dækker samtlige ’VILD MED DANS’-dansene.

Kontakt os NU på mail eller FB😊