Bliv mærket med ‘dans-i-livet’ hos danseskolen Radich & Holde!

Bliv mærket med ‘dans-i-livet’ hos danseskolen Radich & Holde!

Det er Frank & Susanne Radich-Holde, som står bag den succesfulde danseskole i Århus, der er kendetegnet ved høj kvalitet og høj faglighed samt en helt unik atmosfære.

Fagligheden kommer fra Frank & Susannes professionelle dansekarriere, hvor de bl.a. har vundet det danske mesterskab for professionelle tre år i træk, samt tilegnet sig den højeste international uddannelse indenfor danseinstruktion og bedømmelse. Den unikke atmosfære kommer bl.a. fra deres parallelle erhvervskarriere, som giver en ekstra dimension i danseundervisningen.

Frank & Susanne støttes af en snæver kreds af betroede topinstruktører. ”Vi kigger ikke kun på instruktørernes egne danseevner, faglige uddannelse og erfaring, men også på livserfaring, kommunikationsevner og empatiske kompetencer”, siger Frank.

Lyder det som et sted, hvor du kunne have lyst til at kridte danseskoene og få ‘dans-i-livet’?

Der er opstart på VILD MED DANS begynder og øvede hold fra uge 37 (7.-10. september 2020).

Se det fulde program på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Du har naturligvis gratis prøvetimer, indtil du finder det perfekte hold, men tilmelding er vigtig, da holdene hurtigt bliver fyldte.