Radich & Holde giver igen danselærere ‘dans-i-livet’!

Radich & Holde giver igen danselærere ‘dans-i-livet’!

Radich & Holde giver igen danselærere ‘dans-i-livet’!

I går havde Frank og Susanne Radich-Holde igen fornøjelsen af at undervise en større gruppe danske danselærere i nye koreografier og undervisningsteknikker.

Danselærerne kommer fra hele Danmark og mødes for at blive opkvalificeret med nyt og spændende materiale til deres egen danseundervisning. “Det er sjovt at undervise andre instruktører, da det kræver lidt mere end normalt og samtidig giver gode dialoger”, siger Susanne.

Danseskolen har i over 15 år regelmæssigt undervist andre danseinstruktører og dermed været med til at udbrede standard og latinamerikansk dans i Danmark. “Det er fedt at give andre instruktører gode redskaber til, hvordan man bygger en succesfuld undervisning op, så flere danskere får gode oplevelser med at gå til dans, og på den måde bliver i miljøet”, siger Frank.

Og der er tryk på for tiden med en fuld kalender for instruktion og coaching af danselærere og -trænere. Næste arrangement er Dansk Sportsdanserforbunds træneruddannelse, hvor Frank bl.a. underviser i danseteknik, kommunikation og didaktik: http://www.sportsdans.dk/atk/danmarks-sportsdanserforbunds-traeneruddannelse/