Danseskolen er nu klar med en ny Vild med Dans sæson – opstart uge 37

Danseskolen er nu klar med en ny Vild med Dans sæson – opstart uge 37

Danseskolen er nu klar med en ny sæson, som fortsætter med at gøre op med traditionel danseundervisning ved at levere ”dans-i-livet”.

”Vi skal ikke leve af dansen, men vælger den aktivt til, fordi den giver os fantastiske oplevelser i og med livet”, siger Susanne Radich-Holde og fortsætter: ”Vores ambition er basalt set at udvikle mennesker, og det gør vi ved at give dans-i-livet”.

Med unik stemning og atmosfære, kombineret med høj faglighed, er Radich & Holde noget helt specielt. ”Vi hører tit, at vi virkelig mærker vores elever med særligt nærvær, glæde og personligt engagement”, siger Frank Radich-Holde.

Der er VILD MED DANS begynderhold mandage kl. 18.20-19.10 og tirsdage kl. kl. 18.20-19.10 fra uge 37 (7. og 8. september) – og du kan frit flexe mellem de to hold. Derudover tilbydes forskellige øvede hold, børnedans samt latin for solodansere.

Se det fulde program på FB eller her på www.dansilivet.dk,

Lyder det som noget, du kunne have lyst til at prøve? Så skynd dig at kridte danseskoene og få dans-i-livet – du vil ikke fortryde det 🙂