Vi er VILDE med dans!

Vi er VILDE med dans!

Vi er VILDE med dans, og det er de mange “Vild med dans”-dansere hos os uden tvivl også! I denne uge har vores mange dansehold haft første undervisningsgang i efterårssæsonen 2020, og det har været en FANTASTISK opstartsuge!
 
Det har været rigtig dejligt at se alle eksisterende dansere hos os igen, ligesom det også har været skønt at byde velkommen til de mange nye par, der har lyst til at få dans i livet hos os!
 
Det tegner allerede nu til at blive en skøn efterårssæson med mange lærerige og underholdende dansetimer, og vi glæder os til at danse videre med jer i næste uge!
 
Nåede du ikke at danse med fra sæsonopstarten? Fortvivl ikke – der er stadig få ledige pladser tilbage, og vi sørger altid for at samle op på holdene, så alle kan danse med! Kontakt os nu på mail@radich.dk for at reservere din plads.
 
Vi ses!