2. undervisningsuge er veloverstået

2. undervisningsuge er veloverstået

2. undervisningsuge for vores mange “Vild med dans”-hold er nu veloverstået, og parrene har allerede lært og forbedret flere af de populære danse som vals, cha cha cha, quickstep og jive. Vi glæder os allerede til endnu flere lærerige og sjove dansetimer med de mange danselystne par!

Men selvom efterårssæsonen nu for alvor er i gang, kan du altid tilmelde dig et dansehold hos os. Vores unikke undervisningskoncept gør nemlig, at alle altid kan danse med på vores hold, og vi går kun frem i et tempo, hvor alle kan være med. Derudover tilbyder vi altid hold på flere forskellige danseniveauer, og du finder derfor med sikkerhed også det perfekte dansehold for dig!

Hos os er der altid plads til dem, der gerne vil have dans i livet. Kontakt os nu på mail@radich.dk og hør mere om dine mange muligheder for dans hos os!