Dansesko :-)

Dansesko :-)

I denne uge har de mange “Vild med dans”-dansere mulighed for at høre om og prøve dansesko. Før og/efter undervisningen kan danserne se et udvalg af dansesko fra “Supadance”, der er et af verdens absolut førende mærker indenfor dansesko!

“Når du går til dans hos os, er dansesko IKKE et krav, men det er noget vi anbefaler pga. de fordele, der er ved at investere i et par rigtige dansesko”, siger Susanne Radich-Holde.

Udover at du får en bedre fornemmelse for selve dansen, får du med et par rigtige danseskol også lettere ved at udføre de forskellige dansetrin og du minimere risikoen for skader fx på dine knæ. Og så undgår du selvfølgelig også slid på dine almindelige sko.

”Vi har et bredt udvalg af dansesko til både mænd og kvinder samt mulighed for at skaffe alle modeller, størrelser, hælhøjder og  materialer. Derfor kan vi altid finde en dansesko som dækker den enkeltes unikke behov”, siger Frank Radich-Holde.

Danseskoene sælges til favorable priser eksklusivt til danserne hos Radich & Holde.