Kunne du tænke dig at danse i foråret?

Kunne du tænke dig at danse i foråret?

Covid-19 har sat en stopper for mange sjove, sociale og sveddryppende aktiviteter – herunder dans! MEN med vacciner på vej er det kun et spørgsmål om tid, før myndighederne starter genåbningen, og vi igen får mulighed for at danse😊
 
Vi forventer dog, at genåbningen indebærer et forsamlingsforbud – i hvert fald i starten. Derfor har vi designet et koncept, som gør det muligt at efterleve selv ret strenge forbud.
 
Da der vil være et stort pres på de relativt få pladser – vi kan tilbyde under det nye koncept – anbefaler vi, at du allerede NU sikrer dig en plads på et af vores “Vild med dans”-hold. Det gør du ved at tilmelde dig på vores hjemmeside eller skrive direkte til os på mail@radich.dk. Du bliver IKKE bundet af din tilmelding og skal derfor først betale efter første undervisningsgang, som også er din GRATIS prøvetime.
 
Vi håber, at kunne starte op allerede i uge 6 (8.-11. februar), men skubber naturligvis opstarten indtil genåbningen. Din pladsreservation følger naturligvis med!
 
”Vi brænder for at udvikle mennesker ved at give dem dans-i-livet”, siger Susanne Radich-Holde og fortsætter: ”Det er derfor, vi lægger så mange kræfter i at kunne tilbyde dans, selv når Covid-19 gør det super vanskeligt”. Forventningen er at kunne tilbyde VILD MED DANS begynderhold og øvede hold, børnedans samt latin for solo-dansere i løbet af ugen. Programmet finder du her på www.dansilivet.dk samt på Facebook.