Hilsner fra vores dansere :-)

Hilsner fra vores dansere :-)

I den seneste tid med lock-down har vi desværre kun haft lov til at undervise vores professionelle dansere. Det er selvfølgelig altid fedt, men vi savner at give alle vores andre dansere ’Dans-i-livet’.
Heldigvis modtager vi dagligt varme og forventningsfulde mails fra vores danser, der – ligesom os – glæder sig til vi kan åbne op igen.
Jeres mails betyder rigtig meget for os, og derfor har vi valgt at dele et udpluk af de mails vi alene fik hen over den seneste weekend:
”Jeg er så glad for, at jeg for snart mange år siden tilfældigt endte i jeres danseskole ❤ Jeg glæder mig til, at vi skal danse igen”.
”Det er kæmpe øv (red: ikke at kunne danse). Vi håber, at danseopstart kan lade sig gøre i april. Indtil da øves der hjemme i stuen😉
“Vi savner også jer 💃🕺
”Hvor er den emoji af en stærkt indebrændt dansker, der gnaver hårdt i sin knyttede hånd, når man har brug for den? Vi ses forhåbentlig snart…”
”I har været ekstremt fleksible i denne periode, over alt forventning. Det er SÅ flot, alt det I gør for os dansere, og vi mærker jeres passion for dansen 💃
”Vi venter tålmodigt og øver i mellemtiden lidt mellem møblerne. Der er nok af unoder at tage fat på, når vi snart danser igen”
”Vi er meget taknemmelige for jeres indsats og glæder os til at se jer igen og få danset en masse med jer❤