Klar til endnu en fantastisk dansesæson :-)

Klar til endnu en fantastisk dansesæson :-)

Få dans-i-livet hos Radich & Holde!
Vi er klar til endnu en skøn dansesæson, hvor vi endnu engang vil give vores dansere ”dans-i-livet”.
”Vores ambition er basalt set at udvikle mennesker, og det gør vi ved at give folk dans-i-livet”, siger Susanne og fortsætter: ”Vi har en normal erhvervskarriere og skal derfor ikke leve af dansen, men vi vælger den aktivt til, fordi den giver os nogle fantastiske oplevelser i og med livet”.
Med unik stemning og atmosfære, kombineret med høj faglighed, er Radich & Holde noget helt specielt. ”Vi hører tit, at vi virkelig mærker vores elever med særligt nærvær, glæde og personligt engagement”, siger Frank.
Der er VILD MED DANS begynderhold mandage kl. 20.00-20.50 og tirsdage kl. 20.00-20.50 fra uge 37 (13.-14. september) – og du kan frit flexe mellem de to hold. Derudover tilbydes forskellige øvede hold, børnedans samt latin for solo-dansere.
Se det fulde program her på www.dansilivet.dk  hvor du også kan reservere en plads
Du kan også følge os på Facebook: https://www.facebook.com/RadichHolde