Sidste dansegang inden juleferien

Sidste dansegang inden juleferien

I denne uge har Radich & Holdes ’Vild-med-Dans”-hold haft sidste undervisningsgang inden jul – og der var masser af skøn julestemning og julemusik på danseskolen🎅🤶
”Det har igen i år været et anderledes danseår, specielt i foråret hvor COVID-19 spillede en større rolle. Heldigvis er vi lykkedes med at finde en god måde at danse på og vores fantastiske dansere har bakket stærkt op om danseskolen, blandt andet med højt humør og senest med sød julestemning”, siger Susanne.
 
På konkurrencesiden har danseskolen i et ellers svært år formået at være repræsenteret ved diverse turneringer – både med aktive konkurrencedansere, men også med Frank og Susanne i både træner- og dommerroller. “Vi er meget glade for både selv at få men også kunne give ‘dans-i-livet’ til vores konkurrencedansere, selvom Corona har vanskeliggjort det”, siger Frank.