Nytårsfortsæt?

Nytårsfortsæt?

Nytårsfortsæt? Få dans-i-livet hos Radich & Holde!
Har du et nytårsfortsæt om at bevæge dig mere? Elsker du musik, men har lidt svært ved bare at kaste dig ud på dansegulvet? Så er dans måske noget for dig – og hos Radich & Holde kan du lære de mest anvendelige trin på bare 12 uger.
Måske har du fulgt med i Vild med Dans og set, hvor sjovt det er at danse. Med Radich & Holde’s unikke undervisningskoncept: ’Dans-i-livet’ og deres 20 års danseskoleerfaring, er der garanti for et fantastisk møde med dansen.
Der er begynderhold mandage 17.30-18.20 fra uge 5 (31. januar – 3. februar). Begynderholdet er for dig uden danseerfaring eller meget lidt kendskab til dans, og undervisningen foregår derfor i et tempo, hvor alle kan følge med. Har du lidt erfaring med dansen, er der mange forskellige let-øvede og øvede hold at vælge imellem.
Se det fulde program på Facebook eller her på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Men skynd dig, da vi har er meget begrænset antal ledige pladser.