Få Dans-i-livet af de bedste!

Få Dans-i-livet af de bedste!

Frank & Susanne Radich-Holde står bag den succesfulde danseskole i Århus, der er kendetegnet ved højest faglighed og unik atmosfære.
FAGLIGHEDEN er med til at sikre høj kvalitet i undervisning på alle niveauer og er funderet i Frank & Susannes tidligere dansekarriere. Her har de bl.a. vundet det danske mesterskab for professionelle tre år i træk, tilegnet sig højeste international uddannelse indenfor danseinstruktion og bedømmelse samt dømt et hav af internationale topturneringer. Dét kan utvivlsomt mærkes i undervisningen.
Den UNIKKE ATMOSFÆRE mærker man i Frank & Susannes selvudviklede koncept Dans-i-livet, der bygger på principper fra både universitetsstudierne og deres aktive erhvervskarrierer. ”Idéen til Dans-i-livet blev født i 1999 og baserer sig på viden omkring kommunikation, læring og lederskab. Vi tror på, det giver undervisningen en ekstra dimension”, siger Susanne.
Lyder det som et sted, hvor du kunne have lyst til at kridte danseskoene? Så kom og få Dans-i-livet når vi starter op med VILD MED DANS begynder og øvede hold fra uge 5 (31. januar -3. februar).
Se det fulde program på Facebook eller her på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Du har naturligvis gratis prøvetimer, indtil du finder det perfekte hold, men tilmelding er vigtig, da holdene hurtigt bliver fyldte.