Bliv mærket med Dans-i-Livet hos Radich & Holde!

Bliv mærket med Dans-i-Livet hos Radich & Holde!

Frank & Susanne Radich-Holde har siden 1999 undervist i VILD MED DANS på alle niveauer, og deres danseskole er kendt for særlig høj kvalitet og faglighed i undervisningen.
”Vi tilegner os hele tiden ny viden og videreudvikler vores Dans-i-livet koncept – fx ved at deltage på internationale kongresser og dømme et utal af VM, EM og DM turneringer”, siger Frank der i 2021 dømte hele to Danmarksmesterskaber i standarddans i det ellers Covid-19-ramte 2021.
 
Kunne du tænke dig at lære de populære VILD MED DANS trin fra nogle af markedets absolut bedste instruktører?
Der er opstart på VILD MED DANS begynder, letøvede og øvede hold fra uge 5 (31. januar – 3. februar).
Se det fulde program på Facebook eller her på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Du har naturligvis gratis prøvetimer, indtil du finder det perfekte hold, men tilmelding er vigtig, da holdene hurtigt bliver fyldte.