Få Dans-i-livet af de bedste!

Få Dans-i-livet af de bedste!

Frank & Susanne Radich-Holde står nu klar med en ny dansesæson så endnu flere kan få Dans-i-livet.
Ambitionen er at udvikle mennesker og redskabet hertil er det selvudviklede koncept Dans-i-livet. ”Vi har jo helt normale jobs, som gør, at vi ikke skal leve af dansen, men vi vælger den aktivt til, fordi den giver os helt fantastiske oplevelser i og med livet. Og dét vil vi gerne give videre til andre”, siger Susanne.
Med unik atmosfære og høj faglighed mærker Frank og Susanne deres elever med glæde, nærvær og personligt engagement. Det kan du bla. prøve på deres VILD MED DANS begynderhold, som danser mandage 17.30-18.20 og tirsdage 19:10-20:00 fra uge 5 (31. januar-3. februar). Du kan frit flexe mellem de to hold, og undervisningen foregår ved Skøjtehallen, hvor der er gratis parkering lige udenfor døren.
Der tilbydes naturligvis også forskellige øvede hold samt dans uden dansepartner. Se det fulde program på Facebook eller her på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Du har naturligvis gratis prøvetimer, indtil du finder det perfekte hold, men tilmelding er vigtig, da holdene hurtigt bliver fyldte.