STOR UDVIKLING HOS KONKURRENCEPAR

STOR UDVIKLING HOS KONKURRENCEPAR

Det unge konkurrencepar Sergei & Cassandra har været i en rivende udvikling både under corona lock-down og senest i foråret 2022, hvor de bl.a. har deltaget i diverse internationale turneringer og træningswork-shops.
I forrige weekend deltog Sergei & Cassandra i den internationale turnering Cambrils Open i Spanien, hvor de både vandt bronze i deres egen række under 21 år, men også dansede sig helt til semi-finalen i den stærke voksne række.
“Det var et super resultat for Sergei & Cassandra, der virkelig har danset sig ind på den internationale scene. De er stor-talenter, og vi kommer til at se meget mere til dem i den kommende tid”, siger Frank Radich
I Cambrils deltog Sergei & Cassandra også i en trænings-camp, hvor de fik ny inspiration, som de glæder sig til at få implementeret i deres dans.