Fantastisk danseweekend!

Fantastisk danseweekend!

Weekenden bød på danseturneringer i ind og udland.
Konkurrence-parret Sergei & Cassandra dansede sig i finalen til en større international turnering i Lyon. Her endte de på en flot 4. plads, der igen vidner om det unge pars helt enorme potentiale.
I Køge blev der danset DM i kombineret – dvs. både standard og latinamerikanske danse. Her deltog konkurrence-parret Henrik & Helene, som efter fornem præstation over samtlige 10 danse endte med en sølvmedalje.
Frank og Susannes to børn deltog også ved DM. Her blev sønnen Philip Radich-Holde Danmarksmestre med partneren Felina Juul Stokkebroe. Det var Philip og Felinas første DM efter at være rykket op i Børn II Talent og alligevel præsterede parret at vinde samtlige danse. Den 8-årige Victoria Radich-Holde havde debut i Artistic Ballroom for børn under 12 år, hvor hun sluttede på en 5. plads.