Få Dans-i-livet af de bedste!

Få Dans-i-livet af de bedste!

Kom og få Dans-i-livet når vi starter op med VILD MED DANS begynder og øvede hold fra uge 37 (12.-15. september).
Frank & Susanne Radich-Holde står bag den succesfulde danseskole i Århus, der er kendetegnet ved højeste FAGLIGHED og UNIK ATMOSFÆRE.
FAGLIGHED er med til at sikre høj kvalitet i undervisningen på alle niveauer. Den er funderet i Frank & Susannes tidligere professionelle dansekarriere, hvor de bl.a. har vundet det danske mesterskab tre år i træk. I dag har de højeste international uddannelse indenfor danseinstruktion og bedømmelse og dømmer regelmæssigt nationale og internationale topturneringer og mesterskaber. Dét kan mærkes i undervisningen!
UNIK ATMOSFÆRE mærkes bl.a. i Frank & Susannes selvudviklede undervisningskoncept kaldet ‘Dans-i-livet’. ”Idéen til Dans-i-livet blev født i 1999 og baserer sig på viden omkring læring, kommunikation og lederskab, som vi først tilegnede os under universitetsstudierne og senere forfinede via vores aktive erhvervskarrierer”, siger Susanne. Frank og Susanne leverer dermed noget af den bedste og mest inspirerende danseundervisning på markedet, der mærker danserne både i undervisningen og i livet generelt.