Gennembrud for de unge stor-talenter Sergei & Cassandra!

Gennembrud for de unge stor-talenter Sergei & Cassandra!

I sidste uge deltog konkurrenceparret Sergei & Cassandra ved en af verdens største danseturneringer German Open i Stuttgart.
Hele verdenseliten var samlet og Sergei & Cassandra deltog både i Under 21 og Amateur (Voksenrækken), hvor hele verdenseliten var samlet.
Udover en flot 8. plads i semifinalen i U21 – kun millimetre fra finalen – kom det helt store resultat i Amateur, hvor de unge stortalenter bragede ind i 1/8-finalen mellem de 48 bedste par – langt foran deres nærmeste konkurrenter og helt på linje med de mere etablerede voksenpar.
“Vi har hele tiden troet på Sergei & Cassandras potentiale og arbejdet benhårdt på, at de skulle få deres internationale gennembrud i voksenrækken – og det har de nu fået”, siger Frank Radich og fortsætter: “Når vi lige har glædet os over resultatet, fortsætter vi selvfølgelig med den hårde og målrettede træning, da Sergei & Cassandra skal videre op og udfordre de allerbedste par fra den voksne verdens-elite”.
Stort tillykke til Sergei & Cassandra som du kan se lidt af på videoen.