Bliv mærket med Dans-i-livet hos Radich & Holde!

Bliv mærket med Dans-i-livet hos Radich & Holde!

Kunne du tænke dig at lære de populære VILD MED DANS trin fra nogle af markedets absolut bedste instruktører? Der er opstart på VILD MED DANS begynder, letøvede og øvede hold fra uge 37 (12.-15. september).
Frank & Susanne Radich-Holde har siden 1999 undervist i VILD MED DANS på alle niveauer, og deres danseskole er blandt andet kendt for særlig høj faglighed.
”Vi har en ambition om at levere danseundervisning af højeste kvalitet. Det kræver en særlig faglighed med konstant tilegnelse af ny viden igennem deltagelse på kongresser og ved at dømme et utal af turneringer i både ind og udland”, siger Frank Radich og fortsætter: “Derfor bruger vi også kun top professionelle instruktører med både godkendt uddannelse samt lang egen erfaring med standard og latinamerikansk dans”.
Se det fulde program på Facebook eller på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Du har naturligvis gratis prøvetimer, indtil du finder det perfekte hold, men tilmelding er vigtig, da holdene hurtigt bliver fyldte.