Undervisning, dommerbedømmelse og turneringsdans i weekenden :-)

Undervisning, dommerbedømmelse og turneringsdans i weekenden :-)

Sidste weekend bød på masser af undervisning, dommerbedømmelse og turneringsdans for Radich-Holde familien.
Lørdag underviste Frank, Susanne og Philip hele dagen. En gruppe danseinstruktører fra både Jylland-Fyn og Sjælland havde igen fundet vej til Århus for at blive helt opdateret på seneste nyt indenfor dansevariationer,-teknik og-instruktion. “Det er første gang, vi har Philip med som hjælper, men han gjorde det utrolig godt og fik stor ros for både sin tilgang og væremåde”, siger Susanne Radich-Holde.
Søndag var Frank Radich-Holde endnu engang at finde på et dommerpanel, da han dømte Efterårs Grand Prix i latin og Star Cup i standard i Ry. Den turnering vandt Philip Radich-Holde i overlegen stil sammen med partneren Felina Stokkebroe. “De har udviklet sig enormt den seneste tid, og jeg er meget glad for både deres fremgang samt den glæde, de tydeligvis har med dansen og med hinanden”, siger Frank Radich-Holde.
Til samme turnering deltog to af Radich & Holdes konkurrence par, Mick & Irma, der i den stærke Star Cup vandt GULD i voksen standard samt Helene & Henrik der fik en flot sølvmedalje i voksen, latin. Stort tillykke til alle 🙂