Dans-i-Livet for dig med nedsat muskelstyrke, bevægeapparat eller lungekapacitet. 

Dans-i-Livet for dig med nedsat muskelstyrke, bevægeapparat eller lungekapacitet. 

Som noget helt nyt i 2023, tilbyder vi nu et special-designet dansehold for dig, der ønsker at danse VILD MED DANS, men som samtidig er udfordret med fx ledde-/slidgigt, sclerose, Parkinson, ALS, KOL eller anden form for muskuloskeletal funktionsbesvær.
Det er fuldt ud dokumenteret, at den rette dans til musik, i passender mængder og under kyndig professionel vejledning, stimulere de motoriske og balancemæssige færdigheder, herunder mindsker risikoen for faldulykker. Men har du funktionsnedsættelse, så påvirkes din evne til fysisk udfoldelse på enkelt-muskel-niveau, på aktivitetsniveau og på deltagelsesniveau.
Derfor vil et af vores almindelige VILD MED DANS hold typisk ikke være den optimale løsning for dig – du skal på et modificeret hold, hvor undervisningen er tilpasset voksne og ældre med lignende udfordringer. Og du skal enten på et hold med få deltagere, så undervisningen kan tilrettelægges mest muligt efter netop dine behov, eller på et virtuelt hold, så du kan deltage fra dit eget hjem.
Vores ‘VILD MED DANS – SKELETAL’ starter op 1. februar, og der danses fysisk onsdage kl. 18-18:50 på Gøteborg Allé (Skøjtehallen) i Århus N og virtuelt onsdage kl. 19:00-19:30. Da der er begrænsede pladser, skal du hurtigst muligt reservere din plads på www.dansilivet.dk. Du har selvfølgelig altid en gratis prøvetime.
Det er muligt at deltage både med og uden partner.
Hvis du ønsker mere information om holdet, de danse du lærer eller instruktørerne, så kontakt Radich & Holde.