VILD MED DANS for dig med nedsat muskelstyrke, bevægeapparat eller lungekapacitet.

VILD MED DANS for dig med nedsat muskelstyrke, bevægeapparat eller lungekapacitet.

Dans stimulerer de motoriske og balancemæssige færdigheder, herunder mindsker risikoen for faldulykker, men er du samtidig udfordret med fx ledde-/slidgigt, sclerose, Parkinson, ALS, KOL eller anden form for muskuloskeletal funktionsbesvær, så skal du på vores helt nye hold: ‘VILD MED DANS – SKELETAL’.
Det specialdesignet dansehold starter op 1. februar, og der er mulighed for fysisk deltagelse onsdage kl. 18-18:50 på Gøteborg Allé (Skøjtehallen) i Århus N og virtuel deltagelse onsdage kl. 19:00-19:30.
For mere info kontakt Radich & Holde – eller se www.dansilivet.dk hvor du også kan reservere en af de begrænsede pladser. Du har selvfølgelig altid en gratis prøvetime.
Bemærk, det er muligt at deltage både med og uden partner.