5 gode grunde til at få Dans-i-Livet hos Radich & Holde

5 gode grunde til at få Dans-i-Livet hos Radich & Holde

Dans er en af de fritidsinteresser, der har været praktiseret længst tid igennem historien, men det er først i den senere tid at forskningen har kunnet dokumentere de sundheds-styrkende effekter, herunder hvordan timing af rytmiske bevægelse til forskellig slags musik giver en både underholdende og sund form for motion. Vi starter op i uge 5 (fra 30. jan).
Så reserver din plads i dag på www.dansilivet.dk og kom til en gratis og uforpligtende prøvetime
Hos Radich & Holde er konceptet Dans-i-Livet bl.a. udviklet til at sikre, at de dokumenterede effekter flytter sig fra videnskabelige artikler over i hverdagen og dermed gør en forskel for dig og din livskvalitet.
Dans-i-Livet giver dig derfor følgende 5 fordele: (1) En fysisk stærkere krop, (2) Et velaktiveret blodomløb, (3) Bredere sociale relationer, (4) Øget selvværd og bedre humør samt (5) Verdens bedste slankekur
Læs mere om de enkelte fordele her:https://www.radich.dk/project/vildt-med-dans-18/