Nytårsfortsæt: Mere livskvalitet – mere Dans-i-Livet!

Nytårsfortsæt: Mere livskvalitet – mere Dans-i-Livet!

Skal 2023 byde på mere livskvalitet og psykologisk “well-being”?
Så prøv en sæson med VILD MED DANS hos Radich & Holde, der er specialister i danseundervisning med højeste faglighed og unik atmosfære.
Vi starter op i uge 5. Der er begynderhold mandage 17.30-18.20 eller tirsdage 20.10-21.00 og du kan frit flexe mellem de to hold.
Undervisningen foregår ved Skøjtehallen i Århus N, hvor der er gode busforbindelser og gratis parkering udenfor døren.
Vi tilbyder gratis og helt uforpligtende prøvetime.
Studier har vist, hvordan dans til musik kan føre til øget selvfølelse og livskvalitet samt reducere depression hos voksne og ældre, så du fx bliver bedre til at realisere dine muligheder, håndtere stress situationer og generelt arbejde mere positivt med livets udfordringer.
“Vi har en ambition om at udvikle mennesker, og dans til musik kan være en ekstrem effektfuld katalysator herfor, hvis det gøres professionelt. Derfor har vi udviklet et koncept, som vi kalder Dans-i-Livet, og som netop tager sigte på skabelsen af mere livskvalitet hos den enkelte”, siger Frank Radich-Holde.
Frank har sammen med Susanne Radich-Holde haft danseskole i Århus siden 1999, hvor de har givet et utal af århusianere fantastiske oplevelser i og med livet. Deres danseskole er blandt andet kendt for den helt unikke atmosfære, hvor de mærker deres elever med glæde, nærvær og personligt engagement.
For øvede hold samt dans uden dansepartner, se det fulde program her på www.dansilivet.dk.