Få Dans-i-Livet hos Radich & Holde!

Få Dans-i-Livet hos Radich & Holde!

Frank & Susanne Radich-Holde står nu klar med en ny dansesæson, så endnu flere kan få Dans-i-Livet.
Deres danseskole er blandt andet kendt for den helt unikke atmosfære, hvor de mærker deres elever med glæde, nærvær og personligt engagement.
Det kan du bl.a. prøve på deres VILD MED DANS begynderhold, som danser mandage 17.30-18.20 eller tirsdage 20:10-21.00 fra uge 5 (30. januar – 2. februar).
Ambitionen er at udvikle mennesker og redskabet hertil er det selvudviklede koncept Dans-i-Livet. ”Vi har jo helt normale jobs, som gør, at vi ikke skal leve af dansen, men vi vælger den aktivt til, fordi den giver os helt fantastiske oplevelser i og med livet. Man kan sige, at dansen har mærket os for livet. Det er en fantastisk følelse, og vi vil meget gerne give den videre til andre”, siger Susanne.
Du kan frit flexe mellem de to hold, og undervisningen foregår ved Skøjtehallen i Århus N, hvor der er gode busforbindelser og gratis parkering lige udenfor døren.
Der tilbydes naturligvis også forskellige øvede hold samt dans uden dansepartner. Se det fulde program på www.dansilivet.dk, hvor du også helt uforpligtende kan tilmelde dig. Du har naturligvis gratis prøvetimer, indtil du finder det perfekte hold.