Dans og leg – Børnedans

Dans og leg – Børnedans

Dans og Leg med far/mor – 3 til 5 år: (foregår på Gøteborg Alle, Aarhus N)
På dette hold går vi udfra, at dansen er noget nyt for børnene. Fokus på motion, motorik og sjov med dansen. Mor/far er velkomne til at danse med. Vi introducerer forskellige børnedanse og sanglege til musik, som børnene kender fra deres hverdag, og som er lette at synge med på.

Den altid smilende og karismatiske Helene står for undervisningen. Hun har en stor erfaring, som er bygget op igennem mange år med undervisning i dans og fitness primært på skoler og institutioner i Nordjylland, som vi nu får glæde af ved Radich & Holde – Dans i Livet. Helenes nærvær og glæde smitter positivt af på både børn og voksne.

Efterårssæsonen 2021 starter op i uge 37 (13.-16. september)

Vi holder efterårsferie i uge 42

Sidste undervisningsgang inden juleferien er i uge 49 (6.- 9. december)

 

Dans i Lisbjerg – 6-8 år OG 8 til 10 år: (foregår i dansesalen på Lisbjergskole)

Et samarbejde mellem Lisbjerg Fritidsliv  og Danseskolen Radich & Holde – Dans i Livet, har nu gjort det muligt at melde sig på nye, seje og sjove dansehold på Lisbjerg skole.

Hver torsdag fra 9. september vil den tidligere professionelle Verdens- og Europamester, Michelle Abildtrup, danse og lege med børnene i skolens store sal. Michelle er en af Danmarks absolut dygtigste instruktører med årelang erfaring i børnedans. Trods sin imponerende dansekarrierer er hun altid helt nede på jorden og ekstremt nærværende, når hun lærer børnene koordination, kropsbevidsthed og rytmik igennem glæden ved dansen.

Michelle lærer børnene at bevæge sig på en ”cool” måde, når hun laver danseserier, som på kreativ vis blander det nyeste fra både Vild med Dans, MGP og Disco/hip hop. Der er højt tempo og børnene får med garanti brændt en masse krudt af, mens de danser, leger og udvikler sig motorisk.

Undervisningen er planlagt, så børnene selv kan gå direkte fra SFO/skole over i dansesalen.

Skal dit barn også være med – så skynd dig at reservere en plads på https://www.radich.dk/tilmelding/

Tidspunkter:

Kl. 14.15 – 15.00:  Børnedans  6 – 8 år (indskolingen)
Kl. 15.00- 15.45 : Børnedans 8 -10 år (3-4 klasse)

Efterårssæsonen 2021 starter op i Lisbjerg torsdag 9. september

Vi holder efterårsferie i uge 42

Sidste undervisningsgang inden juleferien er i uge 49 (9. december)