Vild med dans 18+

Vild med dans 18+

Begynderhold:
For dig uden danseerfaring, eller meget lidt kendskab til dans. Undervisningen går ikke hurtigere fremad, end at alle kan følge med. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive og vals (inkl. brudevals).

Letøvet hold:
For dig, der har en lidt danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 1/2 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals.

Øvet hold:
For dig, der har en vis danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 1- 1,5 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals.

Meget Øvet hold:
For dig, der har en vis danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 2 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals.

Meget øvet hold, niveau 2:
For dig, der har en vis danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 3 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals.

Talenthold:
For dig, der har en vis danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 3-4 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals

Elitehold:
For dig, der har relativ stor danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til mindst 5 års undervisning. Du lærer flere “Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive tango, rumba og vals.

 

Dansesæson:

Efterårssæsonen 2022 starter op i uge 37 (12. – 15. september)
Sidste undervisningsgang inden juleferien er i uge 49 (5.-8. december)

Uge 42: Efterårsferie