Vild med dans 18+

Vild med dans 18+
5 gode grunde til at få Dans-i-Livet hos Radich & Holde
Dans er en af de fritidsinteresser, der har været praktiseret længst tid igennem historien, men det er først i den senere tid, at forskningen har kunnet dokumentere de sundheds-styrkende effekter, herunder hvordan timing af rytmiske bevægelse til forskellig slags musik giver en både underholdende og sund form for motion.
Hos Radich & Holde er konceptet Dans-i-Livet bl.a. udviklet til at sikre, at de dokumenterede effekter flytter sig fra videnskabelige artikler over i hverdagen og dermed gør en forskel for dig og din livskvalitet.
(1) En fysisk stærkere krop. De valgte danse og variationer styrker din fysiske ydeevne, stimulerer og toner dine muskler uden at gøre dem nævneværdigt større samt øger din agilitet og dit generelle energiniveau.
(2) Et velaktiveret blodomløb. En stillesiddende og -stående livsstil er skadelig for din sundhed, da det kan give cirkulationsproblemer (fx hævelse, åreknuder). De valgte danse aktiverer hele kroppens kredsløb, da alle muskler er i bevægelse, og der skal koordineres til musik.
(3) Bredere sociale relationer. Vores dansehold – med partner eller solo – får dig til at interagere med andre mennesker, der har samme interesse. Vores instruktører skaber en unik og uformel atmosfære, som faciliterer muligheden for nye venskaber både på dit ugentlig hold, men også på tværs af danseskolens øvrige hold.
(4) Øget selvværd og bedre humør. Dans har vist sig enormt effektivt som terapi mod fx ensomhed/isolation, tristhed/sorg og stress. Oplever du det i dit liv, kan det være fristende at blive alene hjemme, men vi lover dig, at du allerede efter første gang på et af vores dansehold, vil opleve en positiv effekt på dit humør.

(5) Verdens bedste slankekur. Udfordringen med traditionelle slankekure er mange. Hvis du stopper med at spise, bliver du mere træt og svag. Hvis du begynder med høj cardio (fx løb), får du ondt i ryg og knæ. Dans-i-Livet har den rette intensitets-balance og tidsmæssige varighed – og du kan gøre det igen og igen. Det giver sved på panden, aktiverer samtlige muskelgrupper, forbedre stofskiftet og er med til at rense kroppen for overskydende væsker og skadelige toksiner. Og så gør vores valg af musik, at du næsten ikke lægger mærke til, hvor mange kalorier du forbrænder. Det er derfor en både sund og sjov måde at slanke sig på.

 

Begynderhold:
For dig uden danseerfaring, eller meget lidt kendskab til dans. Undervisningen går ikke hurtigere fremad, end at alle kan følge med. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive og vals (inkl. brudevals).

Letøvet hold:
For dig, der har en lidt danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 1/2 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals.

Øvet hold:
For dig, der har en vis danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 1- 1,5 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals.

Meget Øvet hold:
For dig, der har en vis danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 2 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals.

Rutineret hold:
For dig, der har en vis danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 3 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals.

Talenthold:
For dig, der har en vis danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til 3-4 års undervisning. Du lærer flere ”Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive, tango og vals

Elitehold:
For dig, der har relativ stor danseerfaring. Niveauet tager udgangspunkt i et dansekendskab svarende til mindst 5 års undervisning. Du lærer flere “Vild med Dans” danse herunder cha cha cha, quickstep, jive tango, rumba og vals.

Vild med Dans – SKELETAL:
For dig med nedsat muskelstyrke, bevægeapparat eller lungekapacitet.
Dans stimulerer de motoriske og balancemæssige færdigheder, herunder mindsker risikoen for faldulykker, men er du samtidig udfordret med fx ledde-/slidgigt, sclerose, Parkinson, ALS, KOL eller anden form for muskuloskeletal funktionsbesvær, så skal du på vores helt nye hold:
Der er begrænset antal pladser på holdene.
Du har selvfølgelig altid en gratis prøvetime.

Bemærk, det er muligt at deltage både med og uden partner.

 

Dansesæson:

Forårssæsonen 2023 starter op i uge 5 (30. januar – 2. februar)
Sidste undervisningsgang inden sommerferien er i uge 19 (8. – 11. maj)

Vinterferie: uge 7

Påskeferie: 4. – 10. april (begge dage inkl.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<